Anglická snídaně

Čas přípravy: 5- 10 minut

Pečení: 10 minut

Jak už o mě víte, jsem velký milovník cheesecaku a proto jsem se rozhodla tuto kategorii zahájit právě takovým receptem. Tento recept se skvěle hodí na každý nedělní talíř, jako krásné a hlavně sladké zakončení týdne. 

Budeme potřebovat

  • Máslové croissanty

Náplň

  • 250g ricotty
  • 4 lžíce cukru
  • 2 lžíce vanilkového extraktu
  • Mražené ovoce
  • 2 lžíčky hladké mouky
  • 1 vejce

Postup

  1. Prvně začneme náplní.  Do misky dáme ricottu, cukr a vanilkový extrakt a pořádně zamícháme. Poté přisypeme mražené ovoce, já použila jahody. Mícháme do doby, než nám krásně ovoce vybarví krém. Přisypeme mouku a přidáme jedno vejce a opět mícháme.
  2. Krém máme hotový a už jen zbývá naplnit croissanty a to velmi jednoduše. Croissanty rozkrojíme lehce napůl a dáme do formy na cupcaky nebo mufiny aby nám krásně croissant držet. Poté už jenom nalijeme krém. Dáme do předehřáté trouby na 150 stupňů a pečeme 10minut.

! Doporučuji jíst hned po upečení, je to lahodnější, než studený. Za tepla cítíte krásnou křupavost a lépe si vychutnáte ovoce.

Jak jednoduché že? Já si tuto snídani snad budu dělat každý jediný den a to už je co říct, když já zrovna sladkého neholduji.

Příspěvek vytvořen 141

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Související Příspěvky

Začněte psát hledaný výraz výše a stisknutím klávesy Enter vyhledejte. Stisknutím klávesy ESC zrušíte.

Zpět na začátek